New Tattoo & piercing Artist @ Tradtoo - Paola Monteiro -

New Tattoo & piercing Artist @ Tradtoo -> Paola Monteiro

https://www.instagram.com/purityink/

Lieve klanten van Tradtoo

We zijn ons ervan bewust dat de naam Tradtoo is opgebouwd door Darryl en daarom ook veel klanten gewend zijn om door hem getatoeëerd te worden. Maar nu wil Darryl na bijna 10 jaar lang geproefd te hebben van meerdere stijlen, meer tijd in zijn eigen designs stoppen en zijn eigen ontwerpen gaan tatoeëren.
Om hem deze mogelijkheid te geven hebben we besloten om er een collega tattoo artiest bij te zoeken en we hebben haar gevonden!
Vanaf heden kun je een tattoo en/ of piercing laten zetten door onze nieuwe collega Paola Monteiro. Ze is op de vrijdag en zaterdag aanwezig en je kunt op korte termijn al bij haar terecht.
Paola is zelfstandig tattoo artiest en piercer. Ze zet alle piercings behalve mannelijke intieme piercings en snake eyes. Ze komt uit Brazilië en woont sinds een jaar in Lelystad. Ze komt ons team versterken en zal met name de kleinere en middelgrote tatoeages en piercings gaan zetten. Paola heeft 10 jaar ervaring in een tattooshop als piercer en manager, en jaar als tattoo artiest. Ze spreekt nog geen Nederlands, maar wel goed en duidelijk Engels. Mocht je toch tegen een taalbarrière aanlopen zijn wij er altijd bij om te helpen!

We hebben alle vertrouwen in Paola, en zijn ervan overtuigd dat ze ons, en onze klanten dan ook met haar beste inzet komt helpen en bijdraagt aan een stabiele toekomst voor Tradtoo, vol mooie kunst en gezelligheid.
Zoals we natuurlijk gewend zijn bij ons is vriendelijk zijn net zo belangrijk als een goede tattoo krijgen. Je mag er dus vanuit gaan dat het er nog gezelliger op gaat worden!
Paola, namens je collega's bij Tradtoo wensen je enorm veel plezier en succes!
Wil je een leuke tekst of heb je een ander leuk idee, stuur ons dan een mailtje en dan plannen we je op korte termijn in bij Paola!

tradtoo@gmail.com
www.tradtoo.com/





Reacties

Populaire posts van deze blog

Tattoo Aftercare producten

Aangepaste werkwijze