Aangepaste werkwijze

 

Lieve klanten van Tradtoo,

Een derde lockdown is niet uitgesloten en omdat we dit absoluut niet zien zitten, willen we onze klanten verzoeken onze aangepaste werkwijze goed te lezen en op te volgen. We hopen dan ook op jullie begrip en medewerking. 

Aangepaste werkwijze:

1. Deurbeleid.

  • Gedurende Covid-19 werken alle tattooshops enkel op afspraak. De deur blijft dus verder gesloten. We verzoeken je daarnaast om alleen naar de afspraak te komen. Dit houdt in dat we alleen klanten vanaf 18 jaar tatoeëren omdat minderjarige niet begeleid mogen worden door hun wettelijk vertegenwoordiger. 
  • De ontwerpen worden vooraf door de artiesten voorbereid en per mail of video call besproken. Tevens worden de afspraken ruim ingepland, beiden is om te voorkomen dat klanten onnodig moeten wachten in de wachtruimte. Ontwerpsessies zullen zo dus veel mogelijk digitaal plaatsvinden. Is dit absoluut niet mogelijk, dan zal de 1,5 meter eis gerespecteerd worden.

2.Gezondheid van de klant.

  • Voorafgaand aan de tattoo afspraak ontvang je per email het toestemmingsformulier en onze aangepaste werkwijze. We ontvangen dit formulier graag ingevuld 1 dag voor je tattoo afspraak per email retour. Als er bij de gezondheidsvragen een vraag positief wordt beantwoord verplaatsen we de afspraak. Dit heeft geen gevolgen voor de aanbetaling.  

3. Binnenkomst.

  • Het dragen van een mondkapje is in de shop verplicht.
  • Bij binnenkomst word je vriendelijk verzocht je handen te desinfecteren. Het desinfectiemiddel staat aan de rechterkant bij de ingang op het tafeltje.

4. Registratie klanten en bezoekers.

  • Vanaf september 2020 dienen alle bezoekers geregistreerd te worden voor een eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD.
  • We verzoeken elke bezoeker om zich te registreren. Dit is niet verplicht maar vrijwillig. Je gegevens worden drie weken bewaard en wordt vervolgens vernietigd. Hier voldoen wij aan middels het toestemmingsformulier.

5.  Overige maatregelen.

  • Houd voor zover mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar, voor de deur en in de shop.
  • Blijf thuis als jij of iemand bij jou thuis één van de volgende klachten heeft: Hoesten, verkoudheid, loopneus, keelpijn, verhoging/ koorts of moeite met ademhalen. Indien je een lage weerstand hebt of hooikoorts etc. word je vriendelijk verzocht de afspraak te verzetten.
  • Volg de verdere aanwijzingen van de shopmanager en/ of de tattoo artiest zorgvuldig op. 

Bedankt voor je begrip en medewerking!

Stay safe

Reacties

Populaire posts van deze blog

New Tattoo & piercing Artist @ Tradtoo - Paola Monteiro -

Tattoo Aftercare producten